Rochie midi bleumarin de seara intr-o croiala petrecuta accesorizata cu paiete Leonard Collection

Comanda online aceasta Rochie midi bleumarin de seara intr-o croiala petrecuta accesorizata cu paiete Leonard Collection si cu siguranta vei fi in centrul atentiei.

Iti punem la dispozitie o colectie moderna de rochii online bleumarin cu paiete la preturi accesibile intr-o varietate de marimi pentru orice silueta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Detalii Rochie Leonard Collection bleumarin petrecuta cu paiete – model online:

Id Produs: 364929
Magazin: DyFashion

Iesi din tipare la orice eveniment special din acest sezon purtand rochia bleumarin Leonard Collection petrecuta. Rochia este cu paiete bleumarin, petrecuta in fata cu textura catifelata, iar spatele si manecile sunt bleumarin din catifea.   rochie petrecuta de ocazie textura din paiete petrecuta cu catifea spate si maneci din catifea decolteu rotund pliuri in talie captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate   Material: Catifea si paiete. Compozitie: 94% Poliester, 6% Spandex   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos pentru a alege corect marimea.

Cu siguranta vei fi remarcata purtand rochii bleumarin elegante cu paiete in care te vei simti precum un star de cinema la urmatoarul eveniment. Usor de asortat si accesorizat, o astfel de rochita bleumarin stilata cu paiete va atrage privirea celor din jur.


Produse din aceeasi categorie