Rochie midi galbena eleganta cu peplum in talie si croiala pe un umar BBY

Nu ezita nici o clipa sa iesi in evidenta purtand aceasta Rochie midi galbena eleganta cu peplum in talie si croiala pe un umar BBY pe care o poti cumpara online la un pret avantajos!

Fii in pas cu moda sezonului si alege sa imbraci rochii cu peplum in talie din noua colectie, vei gasi sute de modele ce avantajeaza orice silueta si forma a corpului.

VEZI PRET

VEZI PRET

Detalii despre Rochie BBY midi galbena cu peplum:

Id Produs: 285114
Magazin: DyFashion

Tinuta ta de petrecere este completa purtand rochia galbena BBY midi cu peplum! Formatul conic, accesorizat cu peplum maxi asimetric si cordon fals discret cu paiete negre, iti accentueaza silueta. Rochia are design cu un umar decupat, pliuri asimetrice pe bust si crepeu la spate. Rochie galbena fara maneci midi eleganta Pliuri asimetrice pe bust Design cu un umar decupat Cordon fals discret cu paiete Peplum maxi Aspect conic Se inchide cu fermoar la spate Crepeu la spate Material 98% poliester, 2% elastan        

Descopera noile modele de rochii cu peplum in talie elegante ce vin intr-o varietate de croilei romantice si diafane, in tendintele actuale. Daca vrei sa te faci remarcata la urmatoarea iesire, noi iti recomandam superba Rochie  midi galbena cu peplum.


Produse din aceeasi categorie