Rochie midi office turcoaz cu maneci trei sferturi cu mansete albe MBG

Fii mereu in centrul atentiei cu o Rochie midi office turcoaz cu maneci trei sferturi cu mansete albe MBG pe care o poti comanda online la un pret accesibil!

Noua colectie a acestui sezon de rochii office turcoaz elegante este deja aici si te asteapta sa o descoperi. Croieli in care iti vei putea evidentia forma corpului, culori in trend si materiale diafane potrivite pentru orice fel de eveniment special din viata ta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Comanda online Rochie MBG turcoaz cu insertii albe in zona gulerului si a mansetelor:

Cu un design ce iti va asigura o tinuta deosebita, rochia office turcoaz MBG este ideala pentru un look inedit cu care sa atragi toate privirile la birou. Rochia office turcoaz are croiul conic, cu decolteul oval, cu decupaj in forma de V si revere crestate, manecile trei sferturi cu manseta alba crestata si crepeu la spate. Poarta o rochie potrivita personalitatii tale si inspira-i pe cei din jur cu un model iesit din comun si o coloristica speciala.    rochie turcoaz office cu insertii albe in zona decolteului si a mansetelor decolteu oval cu decupaj in forma de V si revere crestate maneci trei sferturi cu mansete albe crestate crepeu discret captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Compozitie: 95% Poliester, 5% Elastan 

Daca esti in cautarea unui model de rochie office turcoaz deosebita care sa te puna in valoare, atunci ai ajuns unde trebuie. Pe acest site vei gasi sute de modele de rochii office turcoaz stilate si moderne intr-o gama cromatica extrem de diversificata, toate de o calitate superioara. Straluceste in cea mai minunata zi cu o frumoasa Rochie turcoaz cu insertii albe in zona gulerului si a mansetelor disponibila acum cu livrare rapida.

Id Produs: 646893
Magazin: DyFashion


Produse din aceeasi categorie